PROGRAMĂRI ŞI INFORMAŢII: +4 0742 192 102 / +4 0733 320 187

Intrebari frecvente

Unde este salonul Romantica?

Ne găsiţi în Alba Iulia, Str. Cloşca, bl. B3, parter, jud. Alba, România. Urmăriţi bannerul şi materialele publicitare afisate pe faţada magazinului.

Ce program de funcţionare are Salon Romantica?

Vă aşteptam de la luni până vineri între orele 10:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 - 14:00. Programările se fac aici sau la numerele de telefon: 0742 192 102 / 0733 320 187.
Ne puteţi scrie şi pe Facebook - Salon Romantica - Rochii de mireasă şi accesorii.

Cum pot sa comand o rochie de mireasă de la Salon Romantica?

Pentru a cumpara o rochiţă realizată la comanda vei semna un bon de comanda şi vei achita jumătate din valoarea rochiţei. Ţi se vor lua toate măsurile, iar la data stabilită împreună cu tine, data trecută în bonul de comandă te aşteptăm în salon pentru a proba/ridica rochiţa. La data ridicării rochiţei vei achita şi diferenţa de 50% din valoarea rochiţei. Daca din diferite motive rochiţa va avea nevoie de ajustări (scurtat, strâmtat, adaugat cupe, etc) te vom îndruma spre colaboratorii noştri care sunt specializaţi în ajustarea rochiilor de mireasă.

Cât costă retuşurile?

Deoarece aceste retuşuri nu se fac în salon, preţurile sunt stabilite de colaboratorii noştri. În funcţie de complexitatea retuşurilor, acestea ajung sa coste între 70 - 200 RON.

În cât timp primesc rochiţa realizată la comandă?

Rochiţele care aparţin brandurilor internaţionale se lucrează pe comandă între 2-5 luni, în funcţie de fiecare brand în parte. La acest termen, trebuie să mai adaugi câteva zile pentru eventualele retusuri (scurtat, strâmtat, etc.).

Rochiţele realizate la comandă costă mai mult?

Orice model din colecţiile comercializate de Salon Romantica poate fi executat la comandă pe măsurile clientei. Preţul unei rochii de mireasă lucrate la comandă poate fi diferit de preţul aceleiaşi rochii aflate în stocul salonului.

Cum pot închiria o rochiţă de la Salon Romantica?

Din păcate, în acest moment Salon Romantica nu închiriază rochii de mireasă sau rochii de ocazie.

Accesoriile sunt incluse în preţul rochiţei?

În funcţie de promoţiile pe care le vom pregăti pentru tine în salon, unele accesorii le vei primi cadou, iar altele vor fi contra cost.

Pot sa cumpar o rochiţă din salonul dvs. direct de pe internet?

Rochiţa de mireasă este un obiect vestimentar deosebit şi foarte important, pe care-l cumperi o singură dată în viaţă. Nu consideram ca este potrivit sa faci achiziţia fără să probezi rochiţa, fără să vezi şi să analizezi materialele. Ceea ce poţi achiziţiona online sunt accesoriile şi bijuteriile.